Meer over Nieuws

Stichting De Vluchtheuvel

Onlangs heeft de diaconie van onze gemeente een overeenkomst afgesloten met Stichting De Vluchtheuvel.

Op 30 augustus '24 heeft de diaconie haar gemeenteleden geïnformeerd over de onlangs afgesloten overeenkomst met Stichting De Vluchtheuvel.

Wat is Stichting De Vluchtheuvel?

Stichting De Vluchtheuvel heeft als motto: samen aan de slag. Betrokken en vertrouwd! De stichting staat voor professionele hulpverlening bij psychosociale problemen op alle levensgebieden. Hun hulpverlening kenmerkt zich door een heldere, reformatorische christelijke identiteit. Zij bieden hulp bij identiteitsvragen, rouwverwerking, psychische problemen, werk gerelateerde problemen, huwelijks- en opvoedingsissues, verslavingen, enz... Geloof en godsdienst is verweven in alle levensgebieden.

Voor het complete aanbod  verwijzen wij naar de website van  Stichting De Vluchtheuvel.

Aanmelding en advies

Heeft u hulp of advies nodig? U kunt via verschillende kanalen in contact komen:

  • Op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur telefonisch via 0113  21 30 98.
  • 24/7 online via het aanmeldformulier.
  • 24/7 door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 46 50 54 07.

Kosten

Wij, diaconie van de HHG Terneuzen, hebben sinds kort een overeenkomst met Stichting De Vluchtheuvel afgesloten waardoor de helft van de kosten voor de hulpverlening wordt vergoed. Soms vergoed uw zorgverzekering ook een deel van de kosten. Bij aanmelding wordt naast de hulpvraag ook de bijkomende kosten met u besproken.

Gesprekslocaties?

De locaties zijn te vinden in Dordrecht, Ede, Goes, Hoevelaken, Kampen, Middelharnis, Neder Betuwe, Rijssen-Holten, Scherpenzeel, Woerden en Zwolle.

Vragen?

Heeft u vragen over deze samenwerking? Neem dan contact op met diaken A.I. Verhelst.

© Canva

  • © hersteld hervormde kerk 2024